menu

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΠΑΤΑΤΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

Νηστίσιμες πατατοκροκέτες

Και επειδή τίποτε δεν πετάμε εμείς στο gastrin , αξιοποιήσαμε τη γέμιση που περίσσεψε από τα υπέροχα νηστίσιμα πατατοπιτάκια φούρνου που όλοι εσείς λατρέψατε!


θα χρειαστούμε:

300 γρ. από τη γέμιση νηστίσιμα πατατοπιτάκια φούρνου

150 γρ. αλεύρι κίτρινο
50 γρ. κορν φλάουρ
λίγη τριμμένη φρυγανιά
λίγη πάπρικα

διαδικασία:

Ανακατεύουμε στη γέμιση το αλεύρι και το κορν φλάουρ , φτιάχνουμε μπαλάκια και τα περνάμε στη φρυγανιά ανακατεμένη με την πάπρικα. Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξουν και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Έτσι έχουμε ένα τέλειο συνοδευτικό για ούζο!!!

Καλή σας όρεξη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου